Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Διεθνής καριέρα…

Ακούς συχνά Έλληνες καλλιτέχνες να μιλάνε για διεθνή καριέρα και καλά... Κοίτα, το να κάνεις μια συναυλία για τους Έλληνες της Αμερικής δεν είναι διεθνή καριέρα. Ούτε φυσικά να σου πάρουν μια συνέντευξη από ξένο κανάλι ή ραδιοφωνικό σταθμό.
Σίγουρα τα έχετε δει αυτά τα τεχνάσματα που αποσκοπούν σε εγχώρια κατανάλωση διότι πως η κυρία και ο κύριος Nobody θα εντυπωσιάσουν τους θαυμαστές τους, πουλήσουν κάνα CD παραπάνω ή γεμίσουν λίγο ακόμα το μαγαζί που εμφανίζονται;


Ούτε λόγος φυσικά για πωλήσεις στο εξωτερικό διότι δεν μπορείς να πουλήσεις κάτι το οποίο είναι άλλου ξένου καλλιτέχνη και εσύ απλά το πήρες και το έκανες χιτάκι εδώ βάζοντας τη φάτσα σου στο εξώφυλλο, ναι ξέρετε για ποιους μιλάω :P

Ερχόμαστε λοιπόν σε κανονικές διεθνής καριέρες. Εδώ και καιρό ακουγόταν ότι ο Ozzy Osbourne θα προσλάμβανε νέο κιθαρίστα στη θέση του για πολλά χρόνια μουσικού του, Zakk Wylde. Επίσης είχε δηλώσει ότι έχει δει έναν έλληνα μουσικό αλλά δεν θέλει να πει τίποτα ακόμα.
Τελικά σε πρόσφατη ζωντανή εμφάνιση του είδαμε μαζί του τον Gus G (Κώστα Καραμητρούδη), τέκνο της Θεσσαλονίκης και φοβερό κιθαρόνι όπως μου αρέσει να λέω.
Είπατε κάτι; Μήπως αυτό ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτηρισμό διεθνή καριέρα; Να παίζεις δίπλα στον fucking prince of darkness δεν είναι μικρό επίτευγμα, αν επίσης ξέρεις πως δουλεύουν τα πράγματα προφανώς ο Gus θα συνθέσει και τα κομμάτια του επόμενου δίσκου του Ozzy. FUCK YEAHHH!

Για να μην είμαι όμως άδικος πρέπει να σας πω ότι ο Gus δεν είναι τυχαία εκεί που είναι και δεν έπεσε από τον ουρανό. Έχει δικό του συγκρότημα, τους Firewind, έχει συμμετάσχει σε γνωστά σχήματα του χώρου (Dream Evil, Mystic Prophecy κλπ) και έχει παίξει στους Arch Enemy στο Ozzfest στη θέση του Chris Amott (πιθανόν εκεί να τον είδε και ο Ozzy).

Τα συγχαρητήρια λοιπόν στον Gus G και τσεκάρετε γιατί μιλάμε στα videos παρακάτω, enjoy…






Δεν υπάρχουν σχόλια: